Servicii de control al daunatorilor

Servicii de deratizare si dezinsectie

Compania noastra este specializata si autorizata pentru prestarea serviciilor DDD. Asiguram servicii pentru toate tipurile de spatii, de la apartamente si case pana la institutii publice, spatii comerciale, resturante sau spatii industriale.

SERVICII DEZINSECTIE

Pentru realizarea unor actiuni de dezinsectie eficace vom folosi metode complexe de combatere integrata. Aceasta presupune aplicarea unor masuri atat preventive cat si curative care sa conduca astfel la controlul daunatorilor precum si a agentilor patogeni.

Realizarea serviciilor de dezinsectie se efectueaza prin pulverizare cu ajutorul pompelor de joasa presiune sau prin nebulizare cu ajutorul nebulizatoarelor ULV

Tarifele se stabilesc in functie de mai multi factori printre care enumeram:

  • Tipul locatiei
  • Substantele utilizate
  • Suprafata totala
  • Periodicitate
  • Distanta fata de sediu
  • Nevoia de resursa umana etc

SERVICII DERATIZARE

Pentru realizarea unor actiuni de deratizare, eficace vom folosi metode complexe de combatere integrata. Aceasta presupune aplicarea unor masuri atat preventive cat si curative care sa conduca astfel la controlul daunatorilor precum si a agentilor patogeni. Masurile preventive care trebuie respectate de beneficiar sunt multiple. De la intretinerea igienei atat in inciinta cladirilor cat si in exteriorul acestora. Alta masura importanta ar fi depozitarea resturilor menajere in locurile special amenajate in tomberoane cu capac.

De asemenea recomandam evitarea acumularilor de apa in interiorul cladirilor in special in subsoluri, dar si in exteriorul acestora, sobolanii nu rezista mai mult de 24 de ore fara apa.

Amplasarea statiilor de intoxicare cu rodenticide anticoagulante

Amplasarea capcanelor cu retentie

Controlul daunatorilor prin dispozitive cu prindere multipla

Rezolvam problema impotriva daunatorilor

Datorita substantelor utilizate si echipamentelor de ultima generatie asiguram servicii de dezinsectie pentru un spectru larg de actiune:

Gandaci de bucatarie, furnici, muste, tantari, purici, plojnite, paienjeni, termite, insecte de plaja, daunatori depozite, larve

Solicita oferta personalizata pentru servicii de deratizare si dezinsectie