De ce TSI?

SEDIUL TRANSILVANIA SERVICII

Fondata in anul 2005 compania TRANSILVANIA SERVICII CLADIRI, s-a tranformat dintr-o companie specializata in prestarea serviciilor de curatenie intr-o companie de facility si property management

Valorile noastre
  • Orientarea catre client – acordam o atentie deosebita tuturor clientilor nostri, ascultam opiniile acestora si incercam sa raspundem rapid si eficient solicitarilor
  • Profesionalismul colectivului – punem suflet in tot ceea ce facem pentru a oferi servicii profesionale, la standarde europene
  • Calitatea serviciilor – acordam o atentie deosebita fiecarui serviciu prestat, iar experienta acumulata pana in prezent ne recomanda ca specialisti in domeniul nostru, garantand o calitate exceptionala
  • Responsabilitatea – suntem pe deplin responsabili de ceea ce suntem si facem
  • Relatii de durata cu clientii – ne asumam angajamentul de a construi parteneriate de lunga durata
  • Increderea – suntem un partener de incredere, colaboratorii nostri fiind cei care ne recomanda si care ne sustin.

VALORILE NOASTRE

Misiunea noastra

Obiectivul de baza TSC este satisfacerea cerintelor clientilor, cu respectarea cerintelor legale si reglementarilor aplicabile din domeniul calitate-mediu-sanatate si securitate ocupationala pentru sectoarele in care activam .

Misiunea noastra consta in respectarea cu strictete a termenelor de executie a lucrarilor si a cerintelor fiecarui client fara a face rabat de la calitatea serviciilor oferite. Stransa implicare cu factorii activi ai proiectelor (consultanti, executanti, beneficiari, investitori) si experienta acumulata de-a lungul timplului ne fac sa gasim “Solutia optima” pentru fiecare situatie in parte.

Ai nevoie de o firma de curatenie Te putem ajuta? Haide sa discutam nevoile tale!

Oferim solutii! Nu servicii

COMPANIE DE FACILITY SI PROPERTY MANAGEMENT

De ce ne-au ales clienti importanti din diferite industrii? Diversitate de servicii, profesionalism, transparenta, sustenabilitate sunt doar cativa factori.

Suntem alaturi de clientii nostrii inca de la faza de idee si pana la faza de executie si monitorizarea eficientizarii cladirilor.

Compania TRANSILVANIA SERVICII CLADIRI SRL este certificata ISO 9001 (Sistem de management al calitatii), ISO 14001 (Sistem de management de mediu) si OHSAS 18001 (Sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale)

Detinem autorizatii DSP si DSV pentru prestarea serviciilor DEZINFECTIE – DEZINSECTIE SI DERATIZARE, autorizatie ANRE pentru proiectare instalatii electrice cu puterea de pana la 0,4 KV, autorizatii pentru proiectare sisteme de detectie si stingere a incendiilor, atestat pentru proiectare in domeniul imbunatatirilor funciare.